Fredensborg Institution

Søg

Børnehusene Kokkedal
Til dig som forældre
Hvad koster daginstitutionen i 2015 - se priserne på fredensborg.dk

Daglig leder
Mette Foder Andersen

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 7.00 - 17.15
Fredag kl. 7.00 - 17.00

Telefon
72 56 57 17

Adresse
Græstedgård
Græstedgårdsvej 1
2980 Kokkedal


Nyhedsbreve

September 2014
Aktiviteter september til november 2014

Græstedgård


Græstedgård …en unik daginstitution.

Græstedgård er som navnet lyder, en hyggelig gul, bondegård, med flagstang i haven, som er forvandlet til en 0-6 års institution, med en vuggestue og børnehaveafdeling.

Vi er ikke hvad man typisk forestiller sig ved en institution, rum og indretning er ikke bygget med udgangspunkt i et institutionsliv år 2000, men derfor mere atmosfære og charme.

Græstedgård ligger i naturskønne omgivelser med marker og skoven i baghaven, som benyttes flittigt til udflugter. Vi holder meget af udeliv og har to legepladser, en lille legeplads med legeredskaber som udfordrer motorikken, og vores store ”have” i et ujævnt terræn, med cykelbane til cykler og mooncars, frugttræer, frugtbuske, og kroge til at gå på opdagelse i. Vi nyder i høsttiden at spise bær og frugte direkte fra buske og træer. Nederst i haven har vi indrettet os med bålplads, drivhus og køkkenhave.

På Græstedgård arbejder vi projektorienteret i små fordybelsesgrupper. Måden vi laver emner, akriviteter og dokumenterer er inspireret af Norditalinsk pædagogik, men ud fra den Danske institutionskultur

På Græstedgård har vi delt børnene i 4 grupper – Alferne 0-3 år, Troldene 3-4 år, Heksene 4-5 år og Kæmperne 5-6 år. Vi arbejder i løbet af året med forskellige Temaer, som alle er tilpasset de enkelte alderstrin, og kan derfor varierer fra stue til stue. Se nærmere i vores årshjul.

Kun ved at besøge vores hus, får du mulighed for at opleve den charme og atmosfære vi har beskrevet. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os for en rundvisning.